כיצד יכולה התעשייה לפעול לצמצום טביעת הרגל הפחמנית וההשפעה על הסביבה

לתעשייה תפקיד מפתח ויכולת השפעה משמעותית בצמצום ההשפעה שלנו על הסביבה. במיוחד, לפצח את אחד האתגרים הגדולים במשבר שמאיים על כולנו - טביעת הרגל הפחמנית

25 יוני 2023
כיצד יכולה התעשייה לפעול לצמצום טביעת הרגל הפחמנית וההשפעה על הסביבה

במסגרת ועידת האקלים של ידיעות אחרונות ו-ynet, דנו פרופ' מרסלו שטרנברג, מבית הספר למדעי הצמח ואבטחת מזון באוניברסיטת תל אביב, מוביל היוזמה לצמצום פליטות הפחמן של האוניברסיטה, ואייל ליברמן, סמנכ"ל שרשרת אספקה באסם נסטלה, באתגר הגדול של טביעת הרגל הפחמנית ובצורך בשינויי הרגלים בתעשיית המזון.

 

כתבה על כך התפרסמה ב-YNET. לקריאת הכתבה המלאה או להאזנה לחצו כאן.

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>