זמן שאול - מפגשי צהריים על משבר האקלים: המזון שלנו ומשבר האקלים

הגיע הזמן להיכנס לצלחת!

25 ביוני 2023, 12:30 - 14:00 
אוניברסיטת תל אביב 
Food Plates. Photo by Richard R on Unsplash

Photo by Richard R on Unsplash

ההשפעה העצומה של תעשיית המזון ככלל, והמזון מן החי בפרט, על משבר האקלים כבר מוכרת וידועה, אבל למרות כל המאמצים לפתור אותה - נדמה שהנושא הזה הוא הכי פחות מדובר.  

 

במפגש זמן שאול הקרוב, ניכנס לצלחת ונשמע הרצאות מפי המומחיות והמומחים בתחומי אבטחת מזון, השפעת צריכת בשר, אקלים וסביבה.

 

האירוע יתקיים ביום ראשון | 25.6 | 14:00-12:30 | אולם 110, בניין נפתלי

 

בין הדוברים:

ד"ר אלון שפון - מרצה בכיר, בית הספר לסביבה ולמדעי כדור הארץ על שם פורטר

עמית מסטצ'קין - יועץ, מרצה ויזם לצמצום בזבוז מזון

ליאת צבי - בוגרת MA בלימודי סביבה ומומחית בבניית אסטרטגיה בתחום סביבה וקיימות

ד"ר דורית אדלר - תזונאית קלינית בעלת תואר מוסמך בתזונה והתנהגות, ומנהלת הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>