זמן שאול - מפגשי צהריים על משבר האקלים: המזון שלנו ומשבר האקלים
הגיע הזמן להיכנס לצלחת!
25 ביוני 2023, 12:30 - 14:00
אוניברסיטת תל אביב
ההשפעה העצומה של תעשיית המזון ככלל, והמזון מן החי בפרט, על משבר האקלים כבר מוכרת וידועה, אבל למרות כל המאמצים לפתור אותה - נדמה שהנושא הזה הוא הכי פחות מדובר.
במפגש זמן שאול הקרוב, ניכנס לצלחת ונשמע הרצאות מפי המומחיות והמומחים בתחומי אבטחת מזון, השפעת צריכת בשר, אקלים וסביבה.
האירוע יתקיים ביום ראשון | 25.6 | 14:00-12:30 | אולם 110, בניין נפתלי
בין הדוברים:
ד"ר אלון שפון - מרצה בכיר, בית הספר לסביבה ולמדעי כדור הארץ על שם פורטר
עמית מסטצ'קין - יועץ, מרצה ויזם לצמצום בזבוז מזון
ליאת צבי - בוגרת MA בלימודי סביבה ומומחית בבניית אסטרטגיה בתחום סביבה וקיימות
ד"ר דורית אדלר - תזונאית קלינית בעלת תואר מוסמך בתזונה והתנהגות, ומנהלת הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא